Pružamo neprekidnu opskrbu

U Perutnini Ptuj i u slučaju epidemije korona virusa, osiguravamo neprekidnu opskrbu njihovim proizvodima.

INTERNET PP MAR 2020 PP Corona1 copy9

Ključni stup svakog poslovanja jesu njegovi zaposlenici, što se posebno odražava na trenutnu izvanrednu situaciju epidemije koronavirusa. Perutnina Ptuj zapošljava i one koji dodatnim naporom brinu o tome da sustav svakodnevno funkcionira od polja do stola.

Perutnina Ptuj dio je prehrambenog sektora, koji je jedna od ključnih infrastruktura države, poput zdravstva, energetike i drugih. Pa tako i u izvanrednim situacijama epidemije korona virusa osiguravamo nesmetan tijek proizvodnje i neprekidnu opskrbu proizvodima. Istodobno, dosljedno provodimo preventivne mjere poduzete za ograničavanje širenja virusa i upute javnih zdravstvenih institucija.

Kao lokalni proizvođač i kao jedna od rijetkih prehrambenih tvrtki s integriranim proizvodnim procesom, osiguravaju sigurnost, kvalitetu i sljedivost proizvoda u cijelom lancu od polja do vilice svaki dan, čak i za vrijeme epidemije korona virusa. Kroz dobru suradnju i partnerstva s uzgajivačima, dobavljačima i poslovnim partnerima, posebno trgovcima, zajednički radimo na tome da čak i u tim uvjetima građanima svakodnevno nudimo prave proizvode na policama.

 Za nesmetano odvijanje poslovanja, ključni su stup svake tvrtke zaposlenici, što se posebno odražava u trenutnoj izvanrednoj situaciji. Zaposlenici Perutnine Ptuj, posebno u proizvodnim i opskrbnim procesima, kao i suradnici u vlastitim trgovinama, ti su koji dodatnim naporima osiguravaju da se nesmetano nastavi proces proizvodnje od polja do stola.