Luka Dončić, Poli ambasador

Luka Dončić, Poli ambasador

Kako pronaći odličnog Poli ambasadora koji odražava izvrsnost? Pronaći najboljeg, najluđeg od svih! TOP! Zvijezdu.
Mora biti poput POLI. Izvorna, mladenačka, duhovita i ambiciozna. Popularna i prepoznatljiva. Najviše kvaliteta. Poli je uspjela. Zvijezda se je povezala s košarkaškim virtuozom Lukom Dončićem! U suradnji s Poli predviđaju zajednički proboj na američko tržište i razvoj novih proizvoda. 
Ako je Poli do sada bila TOP, zajedno s Dončićem bit će još bolja iako je to trenutno teško zamisliti.

„Poli u Perutnini Ptuj zauzima posebno mjesto. Vjerujemo da će suradnja s Lukom Dončićem značajno pridonijeti daljnjem jačanju vidljivosti, popularnosti i tržišne pozicije naše osnovne marke. Marku Poli planiramo probiti na američko tržište što je u skladu sa strategijom jačanja internacionalizacije poslovanja i razvoja novih proizvoda u Poli asortimanu“ rekao je Tibor Simonka, direktor Perutnine Ptuj, na današnjem službenom potpisivanju sporazuma o suradnji s Lukom Dončićem.

Vrhunski sport i uravnotežena prehrana izravno su povezani. Luka Dončić je ovom prilikom kazao kako je ljubitelj Poli još od malih nogu i da je pileće meso iz Perutnine Ptuj redovito na  njegovom jelovniku za koji se brine njegova majka.

Ovom suradnjom Luka Dončić želi pomoći domaćem gospodarstvu, a u novoj ulozi izvan košarkaških terena moći ćemo ga vidjeti već od ove jeseni.