Luka Dončić, Poli ambasador

09 PP digital september doncic

Kako pronaći odličnog Poli ambasadora koji odražava izvrsnost? Pronaći najboljeg, najluđeg od svih! TOP! Zvijezdu.
Mora biti poput POLI. Izvorna, mladenačka, duhovita i ambiciozna. Popularna i prepoznatljiva. Najviše kvaliteta. Poli je uspjela. Zvijezda se je povezala s košarkaškim virtuozom Lukom Dončićem! U suradnji s Poli predviđaju zajednički proboj na američko tržište i razvoj novih proizvoda. 
Ako je Poli do sada bila TOP, zajedno s Dončićem bit će još bolja iako je to trenutno teško zamisliti.

„Poli u Perutnini Ptuj zauzima posebno mjesto. Vjerujemo da će suradnja s Lukom Dončićem značajno pridonijeti daljnjem jačanju vidljivosti, popularnosti i tržišne pozicije naše osnovne marke. Marku Poli planiramo probiti na američko tržište što je u skladu sa strategijom jačanja internacionalizacije poslovanja i razvoja novih proizvoda u Poli asortimanu“ rekao je Tibor Simonka, direktor Perutnine Ptuj, na današnjem službenom potpisivanju sporazuma o suradnji s Lukom Dončićem.

Vrhunski sport i uravnotežena prehrana izravno su povezani. Luka Dončić je ovom prilikom kazao kako je ljubitelj Poli još od malih nogu i da je pileće meso iz Perutnine Ptuj redovito na  njegovom jelovniku za koji se brine njegova majka.

Ovom suradnjom Luka Dončić želi pomoći domaćem gospodarstvu, a u novoj ulozi izvan košarkaških terena moći ćemo ga vidjeti već od ove jeseni.