Vijesti

Sudjeluj u nagradnoj igri Perutnine Ptuj u Interspar / Spar trgovinama te osvoji nagradu tako što ćeš pripremiti jelo sa PP Međimurskim piletom.

Preberi več

Perutnina Ptuj Pipo Čakovec kontinuirano provodi mjere radi preventive zaraze salmonelom, a koje su dio integriranog KSS sustava (kvaliteta, sigurnost, sljedivost)

Preberi več

U grupu salmonela spada preko 2000 donekle različitih bakterija, a sve uzrokuju istu kliničku sliku.

Salmoneloza je zarazna bolest uzrokovana bakterijom iz grupe Salmonella spp. U grupu salmonela spada preko 2000 donekle različitih bakterija, a sve uzrokuju istu kliničku sliku. U Hrvatskoj su najčešći uzročnici bolesti salmoneloze 2 vrste salmonele: S. enteritidis i S. typhimurium.

Hrana kojom se najčešće prenosi salmonela su kolači koji sadrže nekuhane kreme i razni drugi pripravci od jaja koja nisu prošla termičku obradu (majoneze, sladoledi u kućnoj radinosti), a znatno rjeđe meso i mesna jela.

Preberi več

Od petka (17.4.) kreće promotivna akcija u 9 maloprodaja Perutnine Ptuj u kojoj prilikom kupnje Međimurskog pileta ili Natur piletine dijelimo Kotanyi začin gratis.

Preberi več

U Perutnini Ptuj i u slučaju epidemije korona virusa, osiguravamo neprekidnu opskrbu svojim proizvodima.

Istodobno, dosljedno provodimo preventivne mjere poduzete za ograničavanje širenja virusa i upute javnih zdravstvenih institucija.

 Kao lokalni proizvođač i kao jedna od rijetkih prehrambenih tvrtki s integriranim proizvodnim procesom, osiguravamo sigurnost, kvalitetu i sljedivost proizvoda u cijelom lancu od polja do stola svaki dan, čak i za vrijeme epidemije korona virusa

Preberi več

Od utorka (7.4.) kreće akcija u 18 maloprodaja Perutnine Ptuj u kojoj prilikom kupnje 1 POLI proizvoda (POLI 500g, POLI hammy 400g ili POLI hrenovka 330g) + 1 MEĐIMURSKOG PILETA dijelimo na poklon posudu za čuvanje hrane. Akcija traje do isteka zaliha.  

Preberi več

Domaći smo hrvatski proizvođač pa su nam naravno domaći, hrvatski potrošači najvažniji. 

Cijela proizvodnja Perutnine Ptuj PIPO Čakovec temelji se na integriranom sustavu KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost), gdje su svi procesi proizvodnje hrane od polja do stola strogo kontrolirani. 

Zbog toga i ulažemo u farme u Hrvatskoj kao i u proširenje proizvodnih kapaciteta u Čakovcu. Imamo sve preduvjete, da proizvodimo vrhunske domaće proizvode kontrolirajući cijeli proces od početka proizvodnog lanca, to je od hrane za piliće, pa do finalnih proizvoda, bilo to svježe meso ili mesna prerada.

Preberi več

Završio je nagradni natječaj Međimursko pile u kojem su izvučene dobitnice Delimano friteze na vrući zrak, Delimano ovalnog pekača sa staklenim poklopcem te PP i Kotanyi poklon paketa.

Preberi več

Ekskluzivni intervju generalnog direktora PP Pipo Čakovec

Ekskluzivni intervju generalnog direktora PP Pipo Čakovec

Zašto je prvo jaje, a onda kokoš u PP PIPO ČK, te zašto idemo u investiciju od šest milijuna eura u Hrvatskoj, kako se snalaze hrvatski manageri u međunarodnim kompanijama i je li lakše prodavati pića ili piliće pročitajte ako već niste u novom broju časopisa Lider! Naš generalni direktor Dubravko Folnović zainteresirao je javnost svojim velikim i pozitivnim najavama!

Sav dobrovoljni prihod od posjetitelja manifestacije doniran je Misionarkama ljubavi sestrama Sv. Majke Terezije.

Kuhari, slastičari, članovi Hrvatskog kuharskog saveza te učenici i profesori srednje skole Prelog pripremili su razna ukusna jela za sve posjetitelje i goste manifestacije. Zahvaljujemo se na pozivu.

Preberi več

POLI tim predstavio proizvode na FMCG konferenciji

Preberi več

NOVO! POLI HAMMY!

NOVO! POLI HAMMY!

Nova pileća šunka

Mnoge generacije odrasle su uz POLI, a visoka kvaliteta osigurala njen rast i opstanak već 44 godine na našim ali i svjetskim prostorima.

 Ali… sa POLI se usudite ići i dalje!

Ponosni smo vam predstaviti novu a vjerujemo i najbolju pileću šunku na ovim prostorima – Poli hammy!

Ideje za obroke, dijetne pripravke, kuhanje i još mnogo toga ponudit će vam naša nova revija za čitanje i uživanje! Potražite besplatni primjerak u našim PP trgovinama!

Preberi več

Kako pronaći odličnog Poli ambasadora koji odražava izvrsnost? Pronaći najboljeg, najluđeg od svih! TOP! Zvijezdu.
Mora biti poput POLI. Izvorna, mladenačka, duhovita i ambiciozna. Popularna i prepoznatljiva. Najviše kvaliteta. Poli je uspjela. Zvijezda se je povezala s košarkaškim virtuozom Lukom Dončićem!

Preberi več

Meso peradi nije samo ukusno i jednostavno za pripremu različitih jela, već je i prirodni izvor vitamina, bjelančevina i zdravih masti.

Preberi več

Prehrambena piramida na slikovit i vrlo jednostavan način prikazuje osnovne informacije o skupinama namirnica što nam može olakšati sastavljanje uravnoteženog dnevnog jelovnika.

Preberi več

Celijakija je autoimuna bolest tankog crijeva (oštećenje tankog crijeva zbog glutena). Posljednjih godina je jedna od češćih bolesti probavnog trakta kako kod djece tako i kod odraslih.

Preberi več

Peradarsko meso možete pripremiti na razne načine. Možete ga peći, pržiti, dinstati ili kuhati. Ni kod jednog načina ne pretjerujte s temperaturom.

Preberi več

Kod kupnje mesa peradi moramo posebnu pozornost posvetiti porijeklu mesa, roku trajanja i preporučenoj temperaturi čuvanja.

Preberi več

Sirovo meso i gotova jela čuvajte u hladnjaku ili zamrzivaču uz nekoliko savjeta.

Preberi več