Vijesti

U Perutnini Ptuj i u slučaju epidemije korona virusa, osiguravamo neprekidnu opskrbu svojim proizvodima.

Istodobno, dosljedno provodimo preventivne mjere poduzete za ograničavanje širenja virusa i upute javnih zdravstvenih institucija.

 Kao lokalni proizvođač i kao jedna od rijetkih prehrambenih tvrtki s integriranim proizvodnim procesom, osiguravamo sigurnost, kvalitetu i sljedivost proizvoda u cijelom lancu od polja do stola svaki dan, čak i za vrijeme epidemije korona virusa

Preberi več

Završio je nagradni natječaj Međimursko pile u kojem su izvučene dobitnice Delimano friteze na vrući zrak, Delimano ovalnog pekača sa staklenim poklopcem te PP i Kotanyi poklon paketa.

Preberi več

Ekskluzivni intervju generalnog direktora PP Pipo Čakovec

Zašto je prvo jaje, a onda kokoš u PP PIPO ČK, te zašto idemo u investiciju od šest milijuna eura u Hrvatskoj, kako se snalaze hrvatski manageri u međunarodnim kompanijama i je li lakše prodavati pića ili piliće pročitajte ako već niste u novom broju časopisa Lider! Naš generalni direktor Dubravko Folnović zainteresirao je javnost svojim velikim i pozitivnim najavama!

NOVO! POLI HAMMY!

NOVO! POLI HAMMY!

Nova pileća šunka

Mnoge generacije odrasle su uz POLI, a visoka kvaliteta osigurala njen rast i opstanak već 44 godine na našim ali i svjetskim prostorima.

 Ali… sa POLI se usudite ići i dalje!

Ponosni smo vam predstaviti novu a vjerujemo i najbolju pileću šunku na ovim prostorima – Poli hammy!

Ideje za obroke, dijetne pripravke, kuhanje i još mnogo toga ponudit će vam naša nova revija za čitanje i uživanje! Potražite besplatni primjerak u našim PP trgovinama!

Preberi več

Kako pronaći odličnog Poli ambasadora koji odražava izvrsnost? Pronaći najboljeg, najluđeg od svih! TOP! Zvijezdu.
Mora biti poput POLI. Izvorna, mladenačka, duhovita i ambiciozna. Popularna i prepoznatljiva. Najviše kvaliteta. Poli je uspjela. Zvijezda se je povezala s košarkaškim virtuozom Lukom Dončićem!

Preberi več

Meso peradi nije samo ukusno i jednostavno za pripremu različitih jela, već je i prirodni izvor vitamina, bjelančevina i zdravih masti.

Preberi več

Prehrambena piramida na slikovit i vrlo jednostavan način prikazuje osnovne informacije o skupinama namirnica što nam može olakšati sastavljanje uravnoteženog dnevnog jelovnika.

Preberi več

Celijakija je autoimuna bolest tankog crijeva (oštećenje tankog crijeva zbog glutena). Posljednjih godina je jedna od češćih bolesti probavnog trakta kako kod djece tako i kod odraslih.

Preberi več

Kod kupnje mesa peradi moramo posebnu pozornost posvetiti porijeklu mesa, roku trajanja i preporučenoj temperaturi čuvanja.

Preberi več

Sirovo meso i gotova jela čuvajte u hladnjaku ili zamrzivaču uz nekoliko savjeta.

Preberi več

Peradarsko meso možete pripremiti na razne načine. Možete ga peći, pržiti, dinstati ili kuhati. Ni kod jednog načina ne pretjerujte s temperaturom.

Preberi več