Vijesti

Ideje za obroke, dijetne pripravke, kuhanje i još mnogo toga ponudit će vam naša nova revija za čitanje i uživanje! Potražite besplatni primjerak u našim PP trgovinama!

Preberi več

Kako pronaći odličnog Poli ambasadora koji odražava izvrsnost? Pronaći najboljeg, najluđeg od svih! TOP! Zvijezdu.
Mora biti poput POLI. Izvorna, mladenačka, duhovita i ambiciozna. Popularna i prepoznatljiva. Najviše kvaliteta. Poli je uspjela. Zvijezda se je povezala s košarkaškim virtuozom Lukom Dončićem!

Preberi več

Meso peradi nije samo ukusno i jednostavno za pripremu različitih jela, već je i prirodni izvor vitamina, bjelančevina i zdravih masti.

Preberi več

Prehrambena piramida na slikovit i vrlo jednostavan način prikazuje osnovne informacije o skupinama namirnica što nam može olakšati sastavljanje uravnoteženog dnevnog jelovnika.

Preberi več

Celijakija je autoimuna bolest tankog crijeva (oštećenje tankog crijeva zbog glutena). Posljednjih godina je jedna od češćih bolesti probavnog trakta kako kod djece tako i kod odraslih.

Preberi več

Kod kupnje mesa peradi moramo posebnu pozornost posvetiti porijeklu mesa, roku trajanja i preporučenoj temperaturi čuvanja.

Preberi več

Sirovo meso i gotova jela čuvajte u hladnjaku ili zamrzivaču uz nekoliko savjeta.

Preberi več

Iako je meso peradi lagano za pripremu, nije svejedno kako ga pripremate želite li da vaš obrok bude siguran.

Preberi več

Peradarsko meso možete pripremiti na razne načine. Možete ga peći, pržiti, dinstati ili kuhati. Ni kod jednog načina ne pretjerujte s temperaturom.

Preberi več