Ražnjići od piletine i povrća

Ražnjići su obavezni na piknicima jer ih obožavaju sve generacije. Obogatite ih šarenim povrćem i dvjema vrstama mesa.

  • Vrijeme pripreme 30 min

  • Zahtjevnost lagano

  • Tip topla predjela

Sastojci

40 dag pilećeg filea
10 dag hrenovaka sa sirom
16 dag raznobojne svježe paprike
15 dag tikvica
8 cherry rajčica
maslinovo ulje
sol
mljeveni papar

Pileći file, paprike i tikvice operite i narežite na kockice. Hrenovke narežite na komadiće dužine 2 cm. Od maslinovog ulja, soli i papra napravite marinadu i premažite meso.

Na štapiće, naizmjence slažite pileće meso, hrenovke, paprike, rajčice i tikvice. Ražnjiće pecite na vrućoj ploči za žar približno 10 minuta. Tijekom pečenja više puta ih premažite ostatkom marinade. Ražnjiće lijepo popecite sa svih strana i poslužite uz salatu ili omiljeni prilog.

Pileća hrenovka sa sirom

Gdje kupiti

Pileći file

Gdje kupiti

Ražnjići od piletine i povrća> Sestavine: - 40 dag pilećeg filea, - 10 dag hrenovaka sa sirom, - 16 dag raznobojne svježe paprike, - 15 dag tikvica, - 8 cherry rajčica, - maslinovo ulje, - sol, - mljeveni papar