Gastro Blogovi

Priče jedne kuhače je food blog pokrenut s idejom da se okupi što je moguće više ljubitelja domaće kuhinje koji će poželjeti skuhati nešto drugačije i zdravo. 

Kefirolicious je priča o food blogerici Vedrani Orlović koja je u nastojanjima da bude zdravija i živi kvalitetnije, počela raditi svoj domaći kefir. Ono što je u početku bila potreba preraslo je u divan hobi i strast koji je uključila u zanimljive recepte kako bi približila dobrobiti kefirnih zrnaca svima koji ga vole.  

Blog Autentika je pokrenut s ciljem promocije eno-gastronomije, turizma i održivog razvoja. Ispisuje ga Željka Balja.

Upoznajte nas

Grupa Perutnina Ptuj je međunarodna grupa poduzeća s dugogodišnjom tradicijom. Proizvodnja prirodnih, zdravih i ukusnih proizvoda, uz najviše standarde kvalitete, sljedivosti, sigurnosti i zaštite okoliša, naša je osnovna djelatnost.

Kontrola na svakom koraku

Perutnina Ptuj-Pipo jedan je od rijetkih prehrambenih sustava koji u okviru proizvodnje proizvoda koristi reprodukcijske lance kojima je moguće kontrolirati svaki korak u procesu.

Preberi več

Prodavaonice PPP

Pozivamo vas da se uvjerite u dnevno svježu ponudu u našim maloprodajama diljem Hrvatske. Ne propustite stalne akcije i uživajte u povoljnoj kupovini.

Preberi več

E-novosti

Budite informirani o novostima i akcijskoj ponudi Perutnine Ptuj-Pipo Čakovec. 

PP prijava na e novosti hr