U Perutnini Ptuj i u slučaju epidemije korona virusa, osiguravamo neprekidnu opskrbu svojim proizvodima.

 

Istodobno, dosljedno provodimo preventivne mjere poduzete za ograničavanje širenja virusa i upute javnih zdravstvenih institucija.

 Kao lokalni proizvođač i kao jedna od rijetkih prehrambenih tvrtki s integriranim proizvodnim procesom, osiguravamo sigurnost, kvalitetu i sljedivost proizvoda u cijelom lancu od polja do stola svaki dan, čak i za vrijeme epidemije korona virusa

Preberi več

Izvučene dobitnice nagradnog natječaja

Završio je nagradni natječaj Međimursko pile u kojem su izvučene dobitnice Delimano friteze na vrući zrak, Delimano ovalnog pekača sa staklenim poklopcem te PP i Kotanyi poklon paketa.

Preberi več

PP Slim&Fit

Lagane, nemasne, proteinske šunkice baš za vaš zdrav i raznovrsan okus!

Preberi več

Upoznajte nas

Grupa Perutnina Ptuj je međunarodna grupa poduzeća s dugogodišnjom tradicijom. Proizvodnja prirodnih, zdravih i ukusnih proizvoda, uz najviše standarde kvalitete, sljedivosti, sigurnosti i zaštite okoliša, naša je osnovna djelatnost.

Kontrola na svakom koraku

Perutnina Ptuj-Pipo jedan je od rijetkih prehrambenih sustava koji u okviru proizvodnje proizvoda koristi reprodukcijske lance kojima je moguće kontrolirati svaki korak u procesu.

Preberi več

Prodavaonice PPP

Pozivamo vas da se uvjerite u dnevno svježu ponudu u našim maloprodajama diljem Hrvatske. Ne propustite stalne akcije i uživajte u povoljnoj kupovini.

Preberi več

E-novosti

Budite informirani o novostima i akcijskoj ponudi Perutnine Ptuj-Pipo Čakovec. 

PP prijava na e novosti hr