Perutnina Ptuj Pipo Čakovec kontinuirano provodi mjere radi preventive zaraze salmonelom, a koje su dio integriranog KSS sustava (kvaliteta, sigurnost, sljedivost).

Preberi več

U grupu salmonela spada preko 2000 donekle različitih bakterija, a sve uzrokuju istu kliničku sliku. 

Salmoneloza je zarazna bolest uzrokovana bakterijom iz grupe Salmonella spp. U grupu salmonela spada preko 2000 donekle različitih bakterija, a sve uzrokuju istu kliničku sliku. U Hrvatskoj su najčešći uzročnici bolesti salmoneloze 2 vrste salmonele: S. enteritidis i S. typhimurium.

 

Hrana kojom se najčešće prenosi salmonela su kolači koji sadrže nekuhane kreme i razni drugi pripravci od jaja koja nisu prošla termičku obradu (majoneze, sladoledi u kućnoj radinosti), a znatno rjeđe meso i mesna jela.

Preberi več

PP PIPO Čakovec povukla iz prodaje odrezak pilećeg filea 400g

 

21. svibnja 2020. godine PP PIPO Čakovec je obaviještena od strane kupca Lidl Hrvatska o rezultatima analize uzetih proizvoda od strane državnog inspektorata. Isto se odnosi na proizvod odresci pilećeg filea, pakiran na podlošku u kontroliranoj atmosferi neto težine 400 g LOT 200514 i roka trajanja do 23.5.2020. i 24.5.2020. Rezultati analize pokazali su na nesukladan mikrobiološki nalaz – prisutnost salmonele.

Preberi več

Promotivna akcija u 9 maloprodaja Perutnine Ptuj

Od petka (17.4.) kreće promotivna akcija u 9 maloprodaja Perutnine Ptuj u kojoj prilikom kupnje Međimurskog pileta ili Natur piletine dijelimo Kotanyi začin gratis.

Preberi več

PP Slim&Fit

Lagane, nemasne, proteinske šunkice baš za vaš zdrav i raznovrsan okus!

Preberi več

Upoznajte nas

Grupa Perutnina Ptuj je međunarodna grupa poduzeća s dugogodišnjom tradicijom. Proizvodnja prirodnih, zdravih i ukusnih proizvoda, uz najviše standarde kvalitete, sljedivosti, sigurnosti i zaštite okoliša, naša je osnovna djelatnost.

Kontrola na svakom koraku

Perutnina Ptuj-Pipo jedan je od rijetkih prehrambenih sustava koji u okviru proizvodnje proizvoda koristi reprodukcijske lance kojima je moguće kontrolirati svaki korak u procesu.

Preberi več

Prodavaonice PPP

Pozivamo vas da se uvjerite u dnevno svježu ponudu u našim maloprodajama diljem Hrvatske. Ne propustite stalne akcije i uživajte u povoljnoj kupovini.

Preberi več

E-novosti

Budite informirani o novostima i akcijskoj ponudi Perutnine Ptuj-Pipo Čakovec. 

PP prijava na e novosti hr