Jednostavan, moderan pristup pripremi svakodnevnih jela od mesa piletine na ekonomičan i inovativan način osvojio nas je na prvu te smo uvjereni kako će Chef Matko Bukovec i dugoročno ostati naš PP ambasador!

Chef Matko Bukovec mladi je i perspektivni zagrebački dečko s Rudeša! Zadnje 4 godine karijeru usavršava uz već poznata imena; gospodina Ognjenovića, Zirojevića i druge prestižne domaće i regionalne kuhare! Ljetne dane provodi kuhajući za sve nautičare i turiste na paklenim otocima u Restoranu Laganini, a početkom listopada vraća se u Zagreb gdje će kuhati i usavršavati recepte sa brandom Međimursko pile!

Web matko banner7

Kako bi i stručno nadogradio karijeru upisuje i završava i prestižnu kulinarsku akademiju Le Cordon Bleu u Bangkoku, smjerove chef de la superior cuisine i superior pâtissier, koju završava s najvišim odličjima. Iako želi i voli kuhati cilj mu je uz konstantno usavršavanje, svoje znanje prenositi novim naraštajima i njegovati tradicionalnu hrvatsku gastronomiju. Voli surađivati sa učenicima i studentima škole za ugostiteljstvo, turizam i management kako bi aktivno pomogao usavršavanju budućih mladih kuhara i gastro znalaca!