Vijesti

Obavijest o povlačenju proizvoda

Preberi več

Međimursko pile predstavljeno na najvećem regionalnom festivalu za medijsku, marketinšku i komunikacijsku industriju u Rovinju. 

Preberi več

U goste nam stiže nutricionistica Mirna Sarić koja nas upoznaje s zdravom i uravnoteženom prehranom. Uključite se u naš LIVE na Instagramu ili Facebooku. 

Preberi več

Što zapravo jest zdrava hrana? Kako znati da kupujemo zdravo i pritom ne preplaćujemo? Saznaj više..

Preberi več

Pozivamo Vas da nam se pridružite i pomognete našim kolegama iz Ukrajine, njihovim obiteljima i prijateljima, majkama i djeci koji su preko noći ostali bez domova. Možete pomoći tako što ćete dati dobrovoljne priloge Zakladi MHP GROMADI, ponuditi besplatan smještaj za izbjeglice ili donirati stvari koje su im prijeko potrebne. 

Preberi več

Međimursko pile među TOP 10 omiljenih hrvatskih brandova!

Preberi več

Prošli tjedan vlasnik MHP grupe Yuriy Kosiuk službeno je posjetio Zagreb i održao sastanak s predsjednikom Vlade RH Andrejem Plenkovićem i glavnim direktorom Perutnine Ptuj-Pipo Čakovec Dubravko Folnovićem. 

Preberi več

Čestitamo dobitnicima koji su pronašli put do jedine "Antibiotic free" piletine. Na dnu pravila nagradnog natječaja možete pronaći dobitnike. 

Preberi več

Sveti Nikola nam stiže u grad Zagreb! Pridružite nam se od 4. do 6.12.2021. od 12 do 17 sati u Zoološkom vrtu grada Zagreba. 
Ove godine, ulicama GRADA SVETOG NIKOLE zaplesat će vile i likovi iz bajki, uz radionice za djecu i roditelje, koncerte i nastupe dječjih zborova, lutkarske predstave i plesne skupine. 

 

Preberi več

Zdravlje i dobrobit temeljne su vrijednosti na koje se u PP Pipo Čakovec oslanjaju u djelovanju njihove osnovne djelatnosti, a to je proizvodnja hrane. PP Pipo Čakovec prvi je i jedini hrvatski peradar / proizvođač koji je certificirao uzgoj pilića bez antibiotika (100 % bez antibiotika).

Preberi več

Sudjeluj u nagradnoj igri "Međimursko pile - Među piletinom biram Međimursko" u Interspar/Spar trgovinama te osvoji jednu od vrijednih nagrada! 

Preberi več

Perutnina Ptuj Pipo Čakovec kontinuirano provodi mjere radi preventive zaraze salmonelom, a koje su dio integriranog KSS sustava (kvaliteta, sigurnost, sljedivost)

Preberi več

Ekskluzivni intervju generalnog direktora PP Pipo Čakovec

folnovic04 JUG 300316 M

Zašto je prvo jaje, a onda kokoš u PP PIPO ČK, te zašto idemo u investiciju od šest milijuna eura u Hrvatskoj, kako se snalaze hrvatski manageri u međunarodnim kompanijama i je li lakše prodavati pića ili piliće pročitajte ako već niste u novom broju časopisa Lider! Naš generalni direktor Dubravko Folnović zainteresirao je javnost svojim velikim i pozitivnim najavama!

Sav dobrovoljni prihod od posjetitelja manifestacije doniran je Misionarkama ljubavi sestrama Sv. Majke Terezije.

Kuhari, slastičari, članovi Hrvatskog kuharskog saveza te učenici i profesori srednje skole Prelog pripremili su razna ukusna jela za sve posjetitelje i goste manifestacije. Zahvaljujemo se na pozivu.

Preberi več

Ideje za obroke, dijetne pripravke, kuhanje i još mnogo toga ponudit će vam naša nova revija za čitanje i uživanje! Potražite besplatni primjerak u našim PP trgovinama!

Preberi več